Projekter‎ > ‎

Altanprojekt

Vi er nu klar til at gå videre med altanprojektet. Vi har fået et endeligt tilbud fra Altan.dk. 

Tilbuddet kan ses nedenfor på denne side.
 
Altanerne får samme størrelse og udseende, som dem vi allerede har hængende, dvs 1,5 x 4,5 m2. I opgang 29 til højre er der kun plads til en lidt mindre altan, dvs. 1,5 x 1,9 m2. Det er også muligt at få en altan på 4. sal (se hos naboerne overfor). 

Selve prisen for den enkelte altan er ikke kendt helt præcist. Altan.dk skal have en vis betaling, som fremgår af tilbuddet, men dertil kommer 
  • udgifter til kommunen, som tager betaling for godkendelse, 
  • ændring af radiator inde i lejlighederne
  • øvrige fælles udgifter

Disse udgifter afhænger af, hvor mange altaner vi hænger op. En gennemsnitlig pris bliver på ca. kr 160.000, men prisen kan afvige med ca. kr. 10.000. 

Vi har brug for bindende tilmeldinger til projektet for at komme videre. Når vi har tilmeldinger, kan vi afgive endelig ordre til Altan.dk. Herefter skal kommunen godkende projektet, og Altan.dk skal lave en detaljeret projektplan. Disse processer vil tage det meste af foråret og selve arbejdet kommer til at gå i gang i løbet af sommeren 2017. 

Tilmelding foregår ved inden 1. december 2016 at sende en mail til formanden (hedegard.per@gmail.com), hvor man enten siger ”ja” eller ”nej” til at få opført en altan. 

Ċ
Per Hedegård,
13. nov. 2016 05.45
Comments